середа, 5 червня 2024 р.

Користувачі бібліотеки-філії №4 доєдналися до обласної онлайн-естафети «Василеві веселинки»

 8 червня цьогоріч виповнюється 95 років від дня народження видатного українського поета-гумориста Василя Кравчука. Він був членом Національної спілки письменників України, заслуженим працівником культури, членом Всеукраїнської музичної спілки, а також почесним громадянином міста Ізяслав. За свої заслуги та внесок у розвиток української літератури здобув низку престижних премій: імені Микити Годованця, Степана Руданського, Степана Олійника, Наталі Забіли, Якова Гальчевського «За подвижництво у державотворенні» та міжнародну премію фонду Святої Марії.

Відзначаючи ювілейну дату, читачі бібліотеки-філії №4 доєдналися до обласної онлайн-естафети «Василеві веселинки», організованої Хмельницькою обласною бібліотекою для дітей імені Т. Г. Шевченка. Захід має на меті вшанувати пам’ять Василя Кравчука, популяризувати його творчість серед молоді та дорослих, а також сприяти збереженню культурної спадщини України.

Твори Василя Кравчука, сповнені гумору та життєвої мудрості, знайшли відгук у серцях багатьох читачів, підкресливши важливість збереження національних традицій та культурних цінностей.

Немає коментарів:

Дописати коментар