понеділок, 7 жовтня 2024 р.

Бібліотечна подорож за 45 хвилин

 

    Cьогодні, 7 жовтня, до бібліотеки-філії № 4 завітали учні ліцею № 8 5-В класу. Працівниці радо вітали своїх гостей й відправились разом із ними у бібліотечну мандрівку, де знайомили дітлахів із цариною книг: книжковим фондом, електронною системою книговидачі та відділами бібліотеки.


     Але яка ж може бути подорож без пригод? Попереду на юних шукачів пригод чекала низка завдань аби перевірити їх кмітливість та знання.

     Бібліотечну мандрівку розпочали із знайомства, де дітлахи по-черзі передавали м`яч і представлялись, а ще називали будь-яку страву на першу літеру свого імені.

    Завдання були самими різноманітними. Юні любителі пригод мали змогу перевірити свою уважність та потренувати пам`ять, пригадавши назви якомога більшої кількості книжок та журналів, які бібліотекарка їм показала, на час. Окрім цього дітлахи мали вирішити завдання, скориставшись підказками, та відгадати, хто з дітей де живе і яке в нього хобі.  Відгадували і казки за описом, проявляючи велику кмітливість та знання.

    Сумувати не доводилось і дітлахи із захопленням приймали участь у кожному завданні. Час минав швидко і наша мандрівка добігла кінця. Дітям все дуже сподобалось і вони із сумом розлучалися із бібліотекою.

   Так, учень 5-В класу Павлик Іван так відгукнувся про сьогоднішній захід: «Я завжди дуже любив читати. Я познайомився із бібліотекою і знайшов тут багато книг, які б мені хотілося прочитати. Це справді чудове місце і я буду приходити сюди разом із друзями».







Немає коментарів:

Дописати коментар