четвер, 4 квітня 2013 р.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання



Сьогодні, у пору шаленого розвитку інформаційних технологій, нелегко здивувати чимось сучасного читача, «зачепити» його за живе, викликати емоції, і, врешті-решт привернути увагу до рекомендованої книги чи періодичного видання, спонукати не тільки полистати, а й перечитати, поділившись спогадами про прочитане. Тому у дитячих бібліотек склалося багато добрих традицій. Однією з них є проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання у березневі дні.
«Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає» - під таким гаслом було запропоновано юним читачам бібліотеки-філії №4 книжковий вернісаж «Хай завжди буде книга»; поетичну хвилинку «Дитячий віршограй»; прес-подорож «Від рубрики до рубрики» (сторінками періодичних видань); літературно-книжкову забаву «Вас вітає казка».
Саме завдяки таким заходам бібліотекарі допомагають юним читачам зацікавитись розмаїттям літературних творів і бути прагматично мислячою, з естетичним та художнім смаком особистістю, відслідковувати сучасний літературний процес, вміти аналізувати літературний твір, вдумливо попрацювавши з книгою.


Немає коментарів:

Дописати коментар