середа, 12 червня 2013 р.

Бібліотечний кінозал «Відеосвіт мультяшок»



Упродовж усього життя ми звертаємось до книги, яка розкриває перед нами чарівний світ краси, добра, ідей і роздумів, збагачує нас духовно та розширює коло знань. Традиційно проводячи літні читання, бібліотекарі заохочують юних користувачів до тенденції читання різноманітними заходами. І ось 11 червня широко відчинив двері бібліотечний кінозал «Відеосвіт мультяшок» для учнів 1-2 класів ЗОШ №14, які відпочивають у пришкільному таборі. Діти познайомилися з Катрусею, яка провела їх у казковий ліс, де на деревах росли не листочки, а книги. 

Потім вони переглянули мультики, екранізовані за сторінками книг. Маленькі користувачі були в захваті від побаченого. Вони відгадували ребуси та загадки, які загадувала їм казкова дівчинка, їх ровесниця – учениця першого класу. Адже як висловлювався французький філософ, поет та прозаїк Вольтер: «Читаючи вперше хорошу книгу, ми переживаємо ті ж почуття, коли знаходимо нового друга. Знов прочитати вже прочитану книгу – означає знов зустріти старого друга».
Насамкінець дійства бібліотекарі побажали маленьким гостям знайти багато нових друзів та знову відчути радість при зустрічі старих справжніх друзів.

Немає коментарів:

Дописати коментар