четвер, 17 жовтня 2013 р.

«Добрий день, Книжкова країно»



Упродовж всього життя ми звертаємось до книги, яка розкриває перед нами чарівний світ краси, добра, ідей і роздумів, збагачує нас духовно та загострює розум. Вона – наш друг і порадник.
На жаль, сьогодні весь світ гірко усвідомлює, що доводиться говорити про зниження інтересу до читання, що є загальносвітовою проблемою. На сьогодні усі дії бібліотекарів спрямовані на подолання цієї негативної тенденції. Працівники бібліотеки-філії №4 теж долучилися до акції, провівши цикл екскурсій до бібліотеки «Добрий день, Книжкова країно» з учнями 2-х класів ЗОШ №14. Як висловлювався французький філософ, поет та прозаїк Вольтер: «Читаючи вперше хорошу книгу, ми переживаємо ті ж почуття, коли знаходимо нового друга. Знов прочитати вже прочитану книгу – означає знов зустріти старого друга».

Маленькі користувачі із захопленням слухали розповіді бібліотекарів, розглядали та гортали книжки. Хочеться вірити, що вони знайшли багато нових справжніх друзів і завжди відчуватимуть радість при зустрічі зі старими.



Немає коментарів:

Дописати коментар