четвер, 23 жовтня 2014 р.

Безпека віртуального світу



Продовжуючи традицію проведення тижня Інтернету, працівники бібліотеки і цьогоріч не пропустили нагоди зачепити цю цікаву на сьогоднішній день тему. Адже діти вже не просто читають, а мають можливість обирати серед розмаїття інформаційних ресурсів, що широко представлені в мережі Інтернет, найцікавіші та найпотрібніші. І тому завдання фахівця-бібліотекаря – влучно зорієнтувати юного читача у бурхливому вирі інформації.
22 жовтня пройшла година-практикум «Як знайти потрібну інформацію в Інтернеті», на яку бібліотекарі бібліотеки-філії №4 запросили завідуючу відділом інформаційних технологій та електронних ресурсів Хмельницької міської централізованої системи Галину Єсюніну, не залишила байдужим ні одного юного читача (учнів 5-Б класу ЗОШ №7).


Галина Вікторівна в інтерактивній формі роботи з аудиторією розкрила тему пошуку інформації в Інтернеті та зорієнтувала дітей на безпечну поведінку в мережі Інтернет. Із задоволенням ділилися своїми знаннями з пошуку інформації й школярі. І як виявилося, хоча наші читачі дуже юні, але з однолітками в соцмережах спілкуються, скайп-зв’язком користуються, потрібну інформацію на сайтах шукають. І це вони продемонстрували сидячи біля комп’ютера.
Було дуже приємно працювати з такими обізнаними і активними школярами. 

Немає коментарів:

Дописати коментар