пʼятниця, 27 лютого 2015 р.

«Від козаків до наших днів збережемо вогонь батьків»

Народна мудрість каже, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе сама земля не може: це свята справа тих, хто їсть хліб, п'є воду, милується красотами своєї землі.
Якщо ми згадаємо історію своєї країни, то стане ясно: нашому народу завжди доводилося боротися з загарбниками. Саме такими словами розпочали працівники бібліотеки годину свято «Від козаків до наших днів збережемо вогонь батьків» з учнями 4-А, ЗОШ №14.
Затамувавши подих усі присутні переглянули кадри презентації, що супроводжувалися читанням віршів перейнялися духом свята. Зібралися цього дня в бібліотеці задля того, щоби засвідчити свою повагу тим, хто носив, або носить військову форму від козаків і до наших днів. Сьогодні на превеликий жаль, ця тема є дуже болючою і актуальною.

Ми щиро віримо в те, що незабутні драматичні дні, які пережила Україна, більше не повторяться, а навіки увійдуть в історію нашого народу. Віримо,що небо нашої неньки України буде мирним, адже його оберігають славні воїни, які підхопили естафету від своїх дідів, прадідів, і їм довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир!  



Немає коментарів:

Дописати коментар