четвер, 30 квітня 2015 р.

«Збережемо нашу землю блакитною і зеленою».

28 квітня продовжуючи тему екологічних проблем, працівники бібліотеки-філії №4, поспілкувалися з учнями 6-Б класу ЗОШ №7 на екологічній годині «Збережемо нашу землю блакитною і зеленою».
Бібліотекар розповіла, що людина отримала можливість впливати на хід природних процесів, підкорила сили природи, почала опановувати майже всі доступні природні ресурси, але разом з тим на превеликий жаль забруднювати і руйнувати довкілля. Наша планета вже не витримує екологічних потрясінь: виснаження озонового шару атмосфери, скорочення роз­маїття флори і фауни, кислотні дощі над Європою, «парниковий ефект» тощо.


Діти подивились добірку слайдів, для ліпшого уявлення собі катастрофічних наслідків всесвітнього забруднення. Відповідали на запитання  вікторини, яка допомогла зрозуміти, на­скільки юні користувачі знають природу, її сучасний стан, як  готові захищати її і допомагати відновленню навколишнього середовища. Адже на сьогодні це одна із найактуальніших тем, і тому її потрібно вирішувати для подальшого співіснування людини й природи.

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4


Немає коментарів:

Дописати коментар