середа, 6 травня 2015 р.

Читацький марафон «Серця, обпалені дорогами війни»

Минають роки, відлітають у вічність. Але є такий день, який ніколи не зітреться  із пам’яті нашого народу. Це 9 травня 1945 року – дата, яка проголосила визволення нашої рідної землі від нацистських окупантів. А квітка маку стала новим символом пам’яті і примирення в Україні. 
 5 травня на читацький марафон «Серця, обпалені дорогами війни» присвячений 70-річчю Перемоги до бібліотеки-філії №4 завітали учні 4-А класу ЗОШ №14 та 7-Б класу СЗШ №8.
Під час скайп-звя`зку діти читали вірші про героїчний подвиг співвітчизників які відали за Батьківщину своє життя у Другій світовій війні, таким же юним читачам з бібліотеки-філії №3. Подібні заходи об`єднують і виховують нашу молодь, загартовують її патріотичний дух.

 Презентована книжкова виставка «На всі часи, на всі віки у спогадах живі», яка розкрила великий подвиг захисників і визволителів нашої держави, теж не залишила байдужими дітей. Після закінчення заходу вони ще довго переглядали і гортали книжки. 
Було помітно, що школярі горді за дідів, які захищали країну і глибоко вдячні тим, хто вистояв і переміг у священній війні.
       Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4. 


Немає коментарів:

Дописати коментар