понеділок, 4 червня 2018 р.

"Літо на 12 балів"


У бібліотеці-філії №4 день 1 червня  був «гарячим». Сюди на святковий захід завітало понад 100 маленьких книголюбів.
У філії знову дотримались своєї щорічної традиції: бібліотекарі спільно з активними читачами-«акторами» підготували постановку казки для діток ДНЗ №23 «Вогник» – «Півник і котик». Дошкільнята чекали на виставу із нетерпінням. А радісні оплески маленькими рученятами наприкінці подвоїли святковість того дня.

Бібліостолик «Книга, яку читає твій друг» вийшов дуже емоційним. Кожен із вихованців пришкільного табору «Козачата» (ЗОШ №7) поспішав повихвалятися перед друзями як багато цікавих прочитав книжок.
Також діти дізналися про безліч цікавинок з літератури та періодичних видань, переглянули різноманітні виставки у бібліотеці.

Зазвичай влітку всі заходи завершуються на майданчику біля бібліотеки, так було і цього разу: ігри, сміх, конкурси, вікторини ще довго не вщухали і приваблювали до себе діток, які із задоволення приєднувалися до розваг та веселощів.
На час літніх канікул працівники бібліотеки-філії №4 запланували низку заходів для поціновувачів читання та проведення цікавого та змістовного дозвілля і гостинно запрошують всіх охочих до культурного і активного відпочинку з книгою до бібліотеки.
Завідуюча бібліотекою-філією №4 Ірина Драйна

Немає коментарів:

Дописати коментар