субота, 23 лютого 2019 р.

"Книгоманія - 2019"


21 лютого для читачів бібліотеки-філії №4 стартував перший етап «Книгоманії». Конкурс зібрав читачів-семикласників, аби ті змогли познайомитися, розповісти про себе та позмагатися читацькими вміннями. А також довести, що підлітки не тільки «пропадають» у гаджетах, а ще й читають. І змушувати до цього їх не потрібно.

Маємо результат. Всі учасники отримали сертифікати та подарунки – книгу Неллі Мальованої «Проскурів-Хмельницький у головоломках». Її відразу ж почали гортати. І звісно журі обрало переможця – Ништика Нікіту, який буде продовжувати боротьбу суперчитачів уже в наступному етапі конкурсу.



«Дуже добре, що у бібліотеках відбуваються такі конкурси. Адже читання потрібно популяризувати, і це дуже гарний варіант. Я знаю, що бібліотекарі запрошують на заходи письменників, які спілкуються з школярами. Це також є дуже актуально для популяризації книги та читання. Мій син сьогодні став переможцем, я дуже пишаюся ним і тим, що у нашій бібліотеці є багато сучасної літератури», – поділилася враженнями пані Ірина, мама переможця.
Ірина Драйна, завідуюча бібліотеки-філії №4


Немає коментарів:

Дописати коментар