середа, 25 вересня 2019 р.

Казкарів подільських знай, казочки ти їхні читай


Для третьокласників із ЗОШ №14 у бібліотеці-філії №4 24 вересня влаштували День казки. На таке свято, назване «Казкарів подільських знай, казочки ти їхні читай», до книгозбірні запросили подільську письменницю-казкарку Марію Дем’янюк. А взагалі захід провели у рамках літературного фестивалю «Слово єднає».
Із неабияким задоволенням дітлахи слухали пані Марію. Вона багато розповідала про свої власні віршики та казки, зачитувала їх. До того ж запрошувала малечу скласти закінчення до казочок. З її розповідей вони ще й дізналися про те, яким чином створюються вірші та казки.
«Зустріч з Марією Дем’янюк була наповнена різнобарвним письменницьким талантом, дитячими посмішками, рядом цікавих запитань. Щиро вдячні працівникам бібліотеки за нагоду зустрітися особисто з подільською дитячою письменницею. І, звичайно ж, хочемо таких зустрічей ще!», – підсумувала вчитель Повх Альона
Завершили захід віршем, що присвячений воїнам АТО («Лист солдату АТО»), бо саме вони бережуть спокій і казкове дитинство маленьких українців.
Вікторія Мітрофанова, бібліотекар бібліотеки-філії №4


Немає коментарів:

Дописати коментар