середа, 26 січня 2022 р.

Що було найголовнішим у житті Василя Сухомлинського

26 січня бібліотекарки філії №4 провели для 5-Б класу СЗОШ №8 літературну імпровізацію про чудового письменника, педагога та вихователя Василя Сухомлинського. Діти дізналися чимало про письменника завдяки заходу. Їм презентували лепбук, присвячений життю та творчості Василя Сухомлинського «Що було найголовнішим у моєму житті».

«Цей лепбук – дуже цікава розробка саморобної книги-папки, – розповіла бібліотекарка Ірина Драйна. – Він містить багато деталей, коротенькі оповідання, задачі та моральні заповіді письменника. Школярам дуже сподобалося переглядати його та виконувати завдання з окремих сторінок. Це стимулює інтерес читачів до творчості письменника».

Наприкінці літературної імпровізації учасники щедро ділилися враженнями. «Мені було дуже дивно почути, що в ті часи школярі були змушені самі заробляти гроші на канцелярське приладдя, – здивувався учасник заходу Андрійко. – Маленький Василько збирав лікарські трави і здавав їх в аптеку, щоб купити звичайні зошити і ручки. Добре, що зараз з цим немає ніяких проблем і нам усе купують батьки».

Немає коментарів:

Дописати коментар