пʼятниця, 27 жовтня 2023 р.

Майстерка за мотивами казкової історії

26 жовтня в бібліотеці-філії №4 відбулася майстерка «Мрії здійснюються тобою», тематично присвячена книзі Міли Берг «Маленька одноріжка Зіронька». Бібліотекарки зібрали цілий фан-клуб пошановувачок цієї казкової історії. На майстерці дівчатка виготовляли корону та чарівну паличку одноріжки Зіроньки.

Розповідає організаторка заходу бібліотекарка Вікторія: «Ми планували зробити таку дівчачу майстерку. Але Настя прийшла з меншим братиком Юрком, а дівчата по дорозі у бібліотеку зустріли однокласника Єгора, якого також запросили на майстерку. Довелося терміново придумувати заняття хлопчикам, адже їм було б не цікаво робити корони. Добре, що ідея швидко знайшлася і хлопці почали виготовляти маски Бетмена, а ще овальний логотип цього героя з емблемою летючої миші».

Додає учасниця заходу Даринка: «Ми з Ангеліною прийшли на годину раніше. Ангеліна випросила вдома та принесла з собою здоровенний шматок картону, тому ми прийшли раніше і допомагали бібліотекаркам робити заготівки для майстерки. Я не очікувала, що прийде стільки знайомих дівчат. Було дуже весело, бо ми розфарбовували корони, клеїли блискітки. Деякі дівчата принесли камінчики на клейовій основі. Всі корони вийшли дуже гарними, але мені моя здається найкрасивішою! Всім рекомендую прочитати книжку про одноріжку Зіроньку!»

Немає коментарів:

Дописати коментар