вівторок, 8 жовтня 2024 р.

Їжачки з насінин та уроки доброти під час коментованих читань у дитячому садочку

  8 жовтня бібліотекарки  філії №4  завітали до вихованців садочка повного дня «LegoKids» та провели інфохвилинку «Чому їжачка ніхто не гладить» (за мотивами однойменної книги А. Куркова). Захід відбувся згідно плану читацького об'єднання «Час історій».

Ви коли-небудь задумувалися чому тваринки люблять, коли їх гладять? От так і їжачок, дивився на задоволених кішку, собачку, конячку та інших свійських тварин і позаздрив їм. Адже ці тваринки виглядали такими задоволеними та щасливими, коли їх гладили господарі! Але сумував їжачок не довго, тому що кмітлива мишка пояснила йому, що диким тваринам непотрібно, щоб їх гладили. Ось таку історію прослухали діти, роздивляючись малюнки з книги. А бібліотекарі запропонували малятам зробити аплікацію з природного матеріалу – дикого їжачка, голочки якого з насінин соняшника.



 «Я б погладила їжачка, щоб він не плакав, – запевняла учасниця заходу Софійка. – Але він колючий. Нехай їжачок приходить зимою, тоді у мене будуть рукавички і я зможу гладити усіх диких тварин. Бо я люблю і свійських тварин і диких».

Венгрова Т. Ю.



Немає коментарів:

Дописати коментар