пʼятниця, 19 грудня 2014 р.

«Толерантність. Єдність. Різноманіття».




Хоча Міжнародний день толерантності відзначається 16 листопада, та в усьому світі ця тема нікого і ніколи не залишає байдужим. Тому 17 грудня працівники бібліотеки-філії №4 провели для учнів 8-В класу СЗШ №8 годину толерантності «Толерантність. Єдність. Різноманіття».

Разом з бібліотекарями та психологом Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталею Корольовою школярі закріпили поняття «толерантність», визначили основні риси толерантної та інтолерантної особистості; розвивали здібності адекватно пізнавати себе та інших людей. Наталя Михайлівна також провела з учнями цікаву бесіду, яку закріпили тренінгами, дискусіями та інтелектуальними іграми.

Закінчилася зустріч гарними побажаннями один одному, подарунками від бібліотекарів у вигляді паперових сердечок, на яких діти написали ознаки толерантності, а натомість від юних користувачів бібліотекарі отримали в знак подяки відпечатки різнокольорових долоньок, розмальованих фарбами, навколо імпровізованої земної кулі.

Немає коментарів:

Дописати коментар