пʼятниця, 25 вересня 2015 р.

«Літературний світ рідного краю»

Як зазвичай, в останню неділю вересня хмельничани святкують День міста. Цього року йому виповнюється 584 роки. А цієї осені ще й випала нагода нашій Хмельницькій міській централізованій бібліотечній системі бути співорганізатором міського літературного фестивалю «Слово єднає».
У рамках святкування таких двох великих подій, 22 вересня працівники бібліотеки-філії №4 організували зустріч для учнів 5-А та 5-В класів СЗШ №8 із знаною подільською письменницею, авторкою збірок для дітей «Два Тараси», «Чарівна сопілка», «Барвистий дивокрай» та багатьох інших, Ніною Шмуриковою-Гаврилюк.

Літературна година «Літературний світ рідного краю» перетворилась на досить урочистий захід. Адже зустріч з улюбленою письменницею, твори якої діти досі лише читали, а тепер ще й з’явилась нагода і поспілкуватись, стала для них надзвичайною подією. Школярі були в захопленні… Пані Ніна розповіла багато цікавого про свій життєвий та творчий шлях, а діти у подарунок читали вірші, написані поетесою.

Наприкінці заходу Ніна Миколаївна побажала учням бути щасливими, зростати в мирі, любові та злагоді, гарно навчатись, багато читати, любити свій рідний край. 

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4

Немає коментарів:

Дописати коментар