середа, 2 вересня 2015 р.

«Пишаймося, бо – ми Українці»

Закінчилась велика літня перерва…  Пролунав перший дзвоник нового навчального року. 1 вересня – свято з якого починається дорога в майбутнє в кожного з нас. Щороку працівники бібліотеки-філії №4 святкують його разом із своїми юними користувачами.

Патріотична година спілкування «Пишаймося, бо – ми Українці» не залишила байдужими учнів 5-х класів СЗШ №8. Переглядаючи відеопрезентацію діти згадали про сотні видатних українців, які були і є творцями світової історії. Митці і науковці, волонтери і композитори, актори та письменники – завдяки їм кожен із нас за кордоном або просто у себе вдома з гордістю може сказати: Я – українець.

«Відчуття, які переживаємо ми 1-го вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими. Це свято завжди вирізняється яскравістю вражень і нових переживань, несподіваних зустрічей. Працівники бібліотеки-філії №4 завжди дивують нас чимось цікавеньким. Сьогодні вони ще раз наголосили, як нам поталанило народитися на мальовничій, щедрій та багатій землі, ім’я якій – Україна. Ми – українці. Це звучить гордо. Щасливі ми, що народилися і живемо на такій чудовій землі, багатій і мальовничій», – розповідає Василькова Анна, учениця 5-Б класу.


Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4

Немає коментарів:

Дописати коментар