пʼятниця, 19 червня 2015 р.

"Я - сучасний бібліотекар"

12 червня нашій колезі, бібліотекарю І категорії Вікторії Мітрофановій пощастило взяти участь у конкурсі «Я – сучасний бібліотекар», який відбувся у стінах центральної бібліотеки. Тут змагалися 6 молодих колег у професійній майстерності, які доводили, що стереотип бібліотекаря, якого звикли бачити тільки з книгами та тишею, на сьогодні застарілий.

Учасники конкурсу отримали різноманітні завдання, з якими гідно справились і, як підсумок, отримали медалі. Відеоролик про сучасну бібліотеку, який підготувала Вікторія, справив враження на членів журі та гостей залу. Саме за нього вона отримала звання «Фея Муві-мейкера».

«Для мене це означає, що я не дарма навчалась, трудилась над завданнями і приємно вражена, що кожна з нас ініціативна, креативна. Виявляється, що ми потребували якогось поштовху до дій, аби довести, що ми найкращі», – розповідає Вікторія.
                      
Колектив бібліотеки пишається своєю колегою. Бажаємо їй розвиватися і надалі, бо це важливо бути сучасним бібліотекарем. Адже, це люди, які повинні вміти все: бути піарщиком та літератором, дизайнером та масовиком-витівником, деколи психотерапевтом і, безумовно, бути фахівцем з інформаційних технологій.
Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4.





Немає коментарів:

Дописати коментар