четвер, 17 грудня 2015 р.

«Увага! Цікава стаття»

Не кожна родина сьогодні може дозволити собі передплатити для дитини той чи інший журнал або газету. А корисної інформації в періодиці чимало. З метою популяризації періодичних видань, які допоможуть дітям у навчанні та повсякденному житті, розширять кругозір, працівники бібліотеки-філії №4, провели 16 грудня годину періодики «Увага! Цікава стаття» у 4-А класі ЗОШ №14.
«Дорогі діти! Кожен день, у будь-яку погоду, до бібліотеки приходить свіжа періодика. Саме з неї ми дізнаємося про новини і події, які відбулися як в Україні так і в інших країнах. Адже в усіх куточках світу є свої кореспонденти, які уважно відслідковують найцікавіші події та факти пр. які негайно повідомляють до редакції. А на наступний день ці новини з’являються в газеті», – розпочала спілкування із юними користувачами бібліотекар.

Завдяки мультимедійній презентації «Слава козацька», яка створена за статтею «На січі» Є. Гуменко (журнал «Джміль» №4 2015р.) школярі дізналися багато цікавого із життя козаків на Січі.
«Я знала, що в бібліотеці поряд з книгами займають чільне місце журнали і газети неодноразово брала їх читати. А під час заходу ще раз переконалася, що вони дарують нам щасливі миті пізнання чогось нового», – поділилась своїми враженнями Романова Валерія.


Бібліотекарі переконані, що такі заходи дуже потрібні юним читачам, адже саме так школярі знаходять нових друзів – дитячі журнали і газети, які завжди допоможуть, навчать логічно мислити, відкриють безліч таємниць навколишнього світу та ще й дозволять використати свій вільний час із користю.
Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4

Немає коментарів:

Дописати коментар