пʼятниця, 10 червня 2016 р.

«Ми всі діти природи».

В рамках заходів «Бібліотечне літо» працівники бібліотеки-філії №4 провели екологічну годину «Ми всі діти природи». На захід були запрошені вихованці пришкільного табору СЗШ №8 «Веселка». Адже на сьогодні в нашій незалежній державі питання екологічного оздоровлення та охорони навколишнього середовища постало особливо гостро. Необхідно, щоб кожна людина пройнялась відповідальністю за долю природи. І тому, бібліотекарі підготували для дітей цікаву інформацію про збереження краси і неповторності природи, продемонстрували презентацію «Збережемо нашу землю зеленою та блакитною», а також підготували тематичну книжкову виставку «Буду я природі другом».

Діти були активними учасниками заходу: читали вірші, відгадували загадки та відповідали на питання вікторини. А ще всі присутні дружно на майданчику біля бібліотеки та грались в рухливі ігри.

«...будемо берегти, плекати, леліяти землю, засаджувати її садами й квітами, засівати зерном і добром, адже майбутнє людей на Землі залежить від кожного з нас. Тож пам'ятаймо ці слова і бережемо нашу землю», – підвела підсумок словами видатного українського письменника, кіномитця Олександра Довженка бібліотекар Надія Васильєва.


Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4.

Немає коментарів:

Дописати коментар