середа, 25 квітня 2018 р.

Українська революція.


Завдяки Українській революції 1917-1921р.р. наш народ уперше створив незалежну національну державу. Ця переломна подія повернула нашу батьківщину на мапу світу. Нинішні символи України – синьо-жовтий прапор, тризуб, гімн «Ще не вмерла Україна» обрані державними ще тоді.
25 квітня до бібліотеки-філії №4 завітали учні 10-11класів НВК №9, аби прийняти участь в інтелектуальному батлі на знання історії та перевірити свої знання про ті буремні роки взявши участь у настільній грі «100 років боротьби. Українська революція 1917-1921».
З великим захопленням та задоволенням три команди почали змагання.




Школярі довели, що добре знають історію нашої неньки України. За результатами наполегливої боротьби перше місце посіла команда «Козачки».
«Ми дуже вдячні, що бібліотекарі запросили нас пограти у цю гру. Завдяки якій розважаючись ми удосконалили свої знання про маловідомі факти минулого нашої держави. Я впевнена, що ця інформація, яку ми отримали під час гри будуть успішно використані при здачі ЗНО», – зауважила Ірина Олійник.
Крім диплома та подяк бібліотекарі на згадку про зустріч подарували школярам книжки Н. Мальованої «Проскурів у головоломках» ще один нетрадиційний ефективний шлях пізнання та навчання.
Завідуюча бібліотекою-філією №4, Ірина Драйна

Немає коментарів:

Дописати коментар