понеділок, 3 вересня 2018 р.

День знань із читачами.


У працівників бібліотеки-філії №4 стало доброю традицією зустрічати День знань  – початок навчального року, разом із своїми читачами, як велике і радісне свято.
3 вересня бібліотекарі завітали до учнів 5-А класу НВК №9 з пізнавальним експресом «Розкажемо Європі про себе». Школярі ознайомилися з основними історичними подіями становлення державності України. Завдяки презентації та книжковій поличці «Героїчна Україна від минулого до сьогодення» діти усвідомили себе українцями, відчули особисту відповідальність за долю держави та українського народу.

Вірші про Україну, ігри: «Знавець українського», «Продовжити прислів’я», «Я добре знаю Україну» та інші формували повагу до державних символів, шанобливе ставлення до традицій українців, розвивали мовлення та мислення.
Інтерактивна вправа «У теплому серці» (побажання Україні), які діти писали на вирізаних із кольорового паперу сердечках, а потім зачитували їх в голос, додали родзинки заходу. В основному це були побажання любові, добра, щастя, незалежності, і всі школярі написали, щоб скоріше закінчилася війна.
Ірина Драйна, завідуюча бібліотеки-філії №4

Немає коментарів:

Дописати коментар