понеділок, 29 жовтня 2018 р.

"Медіазнайко" у бібліотеці


Що означає мас-медіа, та бути медіа грамотним? Як бути частиною насиченого медіа середовища, але утримувати фокус на власних цінностях? Про все це розповідали працівники бібліотеки-філії №4 в рамках Всесвітнього тижня медійно-інформаційної грамотності, під час онлайн гри «Медіазнайко» 25 жовтня, в яку грали учні 7-Б ЗОШ №14 та учні 5-А НВК №9. Діти були у захваті від гри, виривали один у одного мишку, аби розташувати іконку за часовою шкалою так, щоб показати етапи розвитку медіа.




Також школярам презентували у читальній залі бібліотеки книжкову виставку «Медіаграмотність у мультимедійному світі», завдяки якій діти ознайомилися, як не дозволити ввести себе в оману. Також на сайті Хмельницької міської ЦБС учні разом із бібліотекарями оглянули сторінку Школа медіаграмотності.

«На сьогоднішньому заході я зрозумів, що Медійна грамотність – це круто, адже завдяки їй я буду розуміти, аналізувати і оцінювати повідомлення, які буду бачити у соціальних мережах», – поділився враженнями Саша Пасєка.
Ірина Драйна, завідуюча бібліотеки-філії №4

Немає коментарів:

Дописати коментар