середа, 31 жовтня 2018 р.

Екскурсія до телерадіокомпанії


Всесвітній тиждень медійно-інформаційної грамотності щорічно відзначається за ініціативи ЮНЕСКО, який проходить 24-31 жовтня 2018 р. під гаслом «Медійно-інформаційної грамотності міста», тому працівники бібліотеки-філії №4 долучилися до цієї події та запросили учнів 7-Б класу СЗШ№8, до обласної телерадіокомпанії «Поділля – Центр».


Учні були вражені, коли переступили поріг телерадіокомпанії. Скільки тут всього цікавого та несподіваного. Екскурсовод Мацейко А. В. змістовно та доступно розповів про студії де готуються телепрограми, в яких розповідаються інформації про державне управління та громадянське суспільство, а також новини про міській транспорт, медицину, приватний сектор, розваги та ін. Зацікавленості не було меж. А ще вразило відвідувачів і приміщення, де знаходиться мозок телерадіокомпанії тобто апаратна. Школярі отримали змістовну відповідь від пана Андрія на свої «чому?» та «як?»

«Ми познайомилися з роботою телерадіокомпанії, багато довідалися нового, як створюються новини, цікаві розважальні програми, що над кожною програмою працює ціла низка професіоналів. А ще, під час цієї екскурсії дізналися про роботу ведучих програм, про роботу режисерів та операторів і зрозуміли, що ці професії нелегкі і треба багато вчитися, щоб стати вправним працівником телебачення», – поділився своїми враженнями Мельник Владислав.
Надія Васильєва, бібліотекар бібліотеки-філії №4

Немає коментарів:

Дописати коментар