пʼятниця, 9 листопада 2018 р.

«Я – королева країни Книжок Казкових».

В рамках проголошення 2018 року – «Роком німецької мови в Україні» 7 листопада в бібліотеці-філії №4  Хмельницької міської ЦБС для учнів 4-А класу ЗОШ №14 відбулася цікава зустріч-знайомство «Я – королева країни Книжок Казкових».
Німецька мова – одна з найбільш поширених в Європі – нею розмовляють понад 90 мільйонів людей. Саме тому в цілях пізнання мови та культури німецького народу, бібліотекарі через казку, яку написали для дітей німецькі письменники детальніше звернули увагу школярів на те що німецька література сповнена багатогранності та різноманітності, а твори виходять у перекладах багатьма мовами і формують образ Німеччини та німців в усьому світі.

Цікавим доповненням до заходу стала вікторина за казками «Пані Метелиця», «Бременські музики» та оформлена книжкова виставка «Чарівні історії від німецьких казкарів», на якій була представлена широка палітра казок німецьких авторів.
«Ми багато дізналися на заході, про країну Німеччину. Я навіть не знала, що «Попелюшку» та «Кота у чоботях» теж написали німецькі казкарі», – поділилася своїми враженнями Побережна Ірина

Вікторія Мітрофанова, бібліотекар бібліотеки-філії№4 

Немає коментарів:

Дописати коментар