субота, 24 листопада 2018 р.

«Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе навіки»


21 листопада разом із учнями 7-А класу СЗОШ №8 працівники бібліотеки-філії №4 на патріотичній відео-годині «Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе навіки» згадували усіх, котрі цінною свого життя стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод українців. Бібліотекарі розповіли, що серед загиблих «Небесної Сотні» були і уродженці Хмельниччини.
Семикласники вшанували полеглих героїв Майдану хвилиною мовчання, а під символічну «Пливе кача» запалили свічку пам’яті. Книжкова виставка «Мир боронити на рідній землі їх призвала Україна» та однойменна презентація додала заходу патріотичної атмосфери.
Наостанок діти зачитали вірші «Моя хата не с краю» «Мамо, я живий, лиш закриті очі....» «У нашій пам'яті Ви назавжди лишились» та інші.
«Сьогодні наш Україна переживає тяжкі нелегкі часи. Я ще була зовсім маленька коли це все почалося. Але бачила, як засмучувалися мої мама і тато, коли по телевізору повідомляли про те, що гинуть люди. Небесна сотня називають їх, низький їм уклін. Ми хвилюємося за тих, хто боронить нашу свободу на Сході України», – поділилася думкою учениця Марія Сич.
Надія Васильєва, бібліотекар бібліотеки-філії №4

Немає коментарів:

Дописати коментар