четвер, 7 березня 2019 р.

«Могутнє, віще слово Кобзаря»

Працівники бібліотеки-філії№4 долучилися до ювілейної акції «Шевченка читають всі», приуроченої 205-річниці від дня народження великого українського поета і художника Т. Г. Шевченка, яку оголосила обласна бібліотека для дітей ім. Т. Г. Шевченка.
6 березня на поетичну годину «Могутнє, віще слово Кобзаря», бібліотекарі запросили учнів 5-В класу СЗШ№8, аби ще раз насолодитися творчістю Великого Кобзаря.
Бібліотекарі розповіли школярам про творчий шлях Т.Г.Шевченка, поезія якого вже понад 200 років викликає почуття гордості, щирої любові до свого народу, до своєї України. Змістовна мультимедійна презентація ще глибше розкрила талант Кобзаря. А книжкова виставка «Шевченкове слово в віках не старіє», відкрила читачам, який великий скарб залишив нащадкам знаний і всьому світі поет.
«Ми вже багато знали, про життєвий та творчий шлях великого генія
Т. Шевченка, але сьогодні працівники бібліотеки розповіли багато нового про те, як з хлопчика-кріпака виріс не тільки знаний великий український поет – борець за волю України, а ще й художник», – поділився своїми враженнями учень Романюк Ростислав.
Надія Васильєва, бібліотекар бібліотеки-філії№4

Немає коментарів:

Дописати коментар