середа, 15 травня 2019 р.

"Парад країн Європи"


Сьогодні, 15 травня, напередодні дня Європи, коли всі народи Європи вшановують загальні цінності: волю слова, демократію, незалежність, рівність в читальному залі бібліотеки-філії №4 запропонували учням 7-Б класу СЗШ №8 цікаву віртуальну подорож європейськими країнами «Парад країн Європи». Мета захожу – поглибити знання учнів про країни Європи, підкреслити приналежність нашої держави до європейської сім'ї народів Європи, бо наш народ із його культурною спадщиною, достойний зайняти в Європі гідне місце.

Мультимедійна презентація «Парад країн Європи» та книжкова виставка «Мандруємо Європою» показали, що Європа – це континент різних культур, релігійних та правових традицій, але, водночас, спільних цінностей, тому що сьогодні Європа – це сім’я демократичних європейських країн, що спільно працюють за ради миру та процвітання.
Класний керівник Русина Васильєва поділилася своїми враженнями: «Ми вдячні працівникам бібліотеки за захопливу зустріч, з якої учні дізналися багато цікавого та корисного про країни Європи і зробили висновки, що наша Україна займає достойне місце серед країн Європи».
Надія Васильєва, бібліотекар бібліотеки-філії №4

Немає коментарів:

Дописати коментар