вівторок, 21 травня 2019 р.

Піднебесна імперія


З нагоди Року Китаю в Україні 17 травня працівники бібліотеки-філії №4 разом з юними мандрівниками, учнями 3-Г класу СЗШ№8 відправилися в Інтернет-подорож до Китаю «Піднебесна імперія». На них чекала зустріч з історичними та культурними пам’ятками країни, якій вже більше 5000 років. Їх вразив чудовий та дивовижний тваринний і рослинний світ Китаю.
В Китаї ми «побували» на традиційному святі ліхтарів, дізналися про їх символіку, «скуштували» улюблені китайцями страви, довідалися, що у цій країні вирощують та п’ють не лише відомі в усьому світі чорний та зелений сорти чаю, але і жовтий, і навіть білий.

Книжкова виставка «Піднебесна імперія» та мультимедійна презентація допомогли діткам згадати про всесвітньо відомі символи країни зі стародавньою культурою.

«Китай – це не тільки Велика Стіна, рис, це ще й давня країна з багатою історією і культурою, яка подарувала світові чимало винаходів, якими ми всі користуємося і по цей день. Тому ми дякуємо працівникам книгозбірні за чергову дуже цікаву, захоплюючу мандрівку», –прокоментувала Скрипник Ірина класний керівник 3-г класу СЗШ №8
Вікторія Мітрофанова, бібліотекар бібліотеки-філії№4

Немає коментарів:

Дописати коментар