понеділок, 22 січня 2024 р.

Чудові й корисні майстерки влаштовує книгозбірня

А ви любите яскраву канцелярію? Багато школярів можуть похвалитися великою кількістю різноманітних ручок, олівців, фломастерів та інших потрібних для школи й творчості предметів. Але як зберігати все приладдя, щоб воно не просто лежало в коробці чи шухлядах, а тішило око й завжди було під рукою?

20 січня у бібліотеці-філії №4 відбулася майстерка «Веселкова підставка». Під час зустрічі відвідувачі бібліотеки створювали картонну підставку для письмового приладдя.
Розповідає учасниця майстерки Настя: «Спочатку ми зробили шість секцій для підставки у техніці оригамі. Це був найлегший та найцікавіший етап. Набагато важче було рівненько склеїти всі секції, а вищий пілотаж — приклеїти та укріпити дно. Хоч було досить забарно обклеювати стінки скотчем, зате підставка вийшла надійна та міцна. Я її протестувала, вклавши набір фломастерів. І вона витримала навантаження! А ще прикрасила стразами та наліпками — підставка стала унікальною. Я із задоволенням буду її використовувати. Дякую за таку чудову майстерку!».

Немає коментарів:

Дописати коментар