понеділок, 2 вересня 2024 р.

Інтерактивний плакат про ЗСУ презентували у бібліотеці

2 вересня в книгозбірні №4 відвідувачам представили інтерактивний плакат-лепбук «ЗСУ — справжні Герої». Він містить корисну інформацію про Збройні сили України. Його підготували бібліотекарки.


Особливим у проєкті є те, що кожен охочий може доповнити плакат новою інформацією. Так, постійна читачка бібліотеки Камілла залишила тут на спеціальних наліпках своє привітання Героям. Наліпки розміщуються в «банці побажань».



Розповідає бібліотекарка Юлія Кривенко: «Діти заходять у читальний зал і перше, що вони бачать, — цей плакат. Старші читають наповнення, пишуть побажання на стікерах, а молодші розглядають картинки та граються з рухливими елементами. Особливу популярність серед хлопчиків мають інформаційні картки із зображеннями різних видів озброєння ЗСУ. Завдяки нашому бібліотечному абонементу ми отримали від обласної дитячої бібліотеки серію кольорових альбомів про військову техніку. Пропонуємо дітям не тільки переглянути плакат, а й ознайомитися з тематичною книжковою підбіркою. Малеча у захваті!»

Немає коментарів:

Дописати коментар