четвер, 1 вересня 2016 р.

"Народу нашого і велич, і краса"

Уже не один рік поспіль працівники бібліотеки-філії № 4 святкують 1 вересня разом із своїми юними читачами, які навчаються в школах мікрорайону. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

Таку несподівану зустріч надали бібліотекарі школярам на першому уроці в СЗШ №8 у 8-Б та 8-В класах – «Народу нашого і велич, і краса». Літературна година присвячена 25-річчю Дня Незалежності України – найбільшого державного свята нашої країни.

На дітей чекала справжня феєрія, суміш поезії, музики та національної історії. Адже неординарний захід присвячений творам українських поетів-класиків, які було написано авторами у 25-річному віці неабияк захопив учнів. Вони познайомилися з життям і творчістю поетів, які оспівували історію нашої держави, віру українців, що наша дорога веде до злагоди, щастя, гармонії, до світла, добра, досконалості. Школярі читали вірші Т. Шевченка, І. Франка, Л. Костенко та інших поетів, представлених в мультимедійні презентації. Євгенія Коваленко прочитала власний вірш «Україна».Також була презентована книжкова виставка «Це моя Україна, це моя Батьківщина».

«Зараз наша держава переживає тяжкі часи і кожен намагається допомогти, внести свій вклад у майбутнє. Ми пам’ятаємо наших героїв, які боролися проти несправедливості, стояли на смерть за незалежність нашої держави. Ми серцем і душею з тими, хто й у ці дні боронить нашу свободу на сході України, пам’ятаємо тих, хто віддав своє життя задля нашого щасливого майбутнього.Давайте хвилиною мовчання вшануємо їхню пам'ять…», – завершила зустріч Надія Васильєва.

  Вітаємо всіх із початком вдалого підйому сходинками знань і бажаємо нових досягнень і перемог!

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4


Немає коментарів:

Дописати коментар