четвер, 22 вересня 2016 р.

День інформації «Діячі мистецтва і культури Хмельницького»

День народження міста – це свято, яке об’єднує та згуртовує всіх хмельничан. Тому працівники бібліотеки-філії №4 продовжують заходи в рамках святкування Дня міста.
20 вересня бібліотекарі провели День інформації «Діячі мистецтва і культури міста Хмельницького» для учнів 8-Б класу ЗОШ №14. 

Школярі захоплено спостерігали за дійством, яке запропонували працівники бібліотеки, а завдяки мультимедійній презентації вони прослухали пісні у виконанні місцевих талантів: Володимира Смотрителя, Надії Пукас та інших; познайомилися з бібліографічним довідником «Лауреати міської премії імені Богдана Хмельницького у галузі історії, культури і мистецтва», який у 2014 році було видано до 20-річного ювілею премії Хмельницькою міською централізованою бібліотечною системою. Це неабияк здивувало школярів, адже тут зібрано відомості про талановитих подолян, які зробили свій вагомий особистий внесок у розвиток та примноження слави нашого чудового міста.
Завдяки книжковій виставці «Мого краю доля історична» усі присутні здійснили екскурс в історію міста.

«Дуже цікавий захід. Я познайомилася з творчістю наших подільських майстрів: Надії Борецької, Віктора Севця. Особливо мене захопив Володимир Карвасарний. Його творчість справляє незабутнє враження та надовго запам’ятовується. Я впевнена, що тепер його картини впізнаю з легкістю. Пишаюся тим, що нині живописні твори хмельницьких митців є окрасою багатьох виставок та музеїв України та світу», – поділилася своїми враженнями Діана Кузьмич.
Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4





Немає коментарів:

Дописати коментар