четвер, 23 лютого 2017 р.

«Славні сини України»

Працівники бібліотеки-філії №4 завжди приділяють велику увагу патріотичному вихованню. А в ці лютневі дні, які вкарбовані в новітню історію України і поготів. Вклонитись Небесній сотні, зрозуміти, що таке сучасна українська армія та послухати про патріотів нашої держави, які знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України у бібліотеку-філію 22 лютого прийшли учні 6-А класу СЗОШ №8.

Офіцер командування Олексій Наконечний, якого було запрошено на інформаційний день «Славні сини України», цікаво та змістовно розповів школярам, про те, що служба в армії розпочинається з присяги – клятви воїна на вірність своєму народові, Вітчизні, про гендерну рівність в армії, тактичну підготовку та першу допомогу при ураженнях на полі бою.

Олексій Володимирович продемонстрував дітям фільм у якому були показанні навчання максимально приближені до бойових дій. Школярі із захопленням слухали історії, які розповідав офіцер: про те, як боронитися та наступати, про солдатську єдність та братерство. Довго не відпускали гостя, запитували про військові будні.
Викладка літератури «Кращі з кращих за свободу сміливо стали без вагань», на якій представлені найсвіжіші матеріали з періодичних видань доповнила спілкування з гостем.

Завдяки цій зустрічі школярі ще більше усвідомили, що означають такі звичайні слова, як незалежність та воля. Усвідомили, як це бути справжнім патріотом, яке велике значення має наш гімн, який рідний і дорогий нам синьо-жовтий стяг.
«Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожим на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу та цілісність нашої держави», – поділилась Олена Кича, класний керівник.
Діти, довго не хотіли відпускати гостя: розмовляли, фотографувалися з ним.


Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4.

Немає коментарів:

Дописати коментар