четвер, 23 березня 2017 р.

«Архітектурні пам’ятники книзі у світі»

У рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання, 21 березня працівники бібліотеки-філії №4 для учнів 7-В класу СЗШ №8 провели віртуальну мандрівку «Архітектурні пам’ятники книзі у світі». Завдяки комп’ютеру та Інтернету бібліотекарі познайомили користувачів з безліччю чудових пам’ятників книгам у світі.


Ознайомлюючи школярів із мультимедійною презентацією «Архітектурні пам’ятники книзі у світі», бібліотекар Надія Васильєва розповіла: «У світі багато пам'ятників видатним людям. І явище це досить поширене. Також існує маса пам'ятників, що прославляють значущі для держави події. Рідкісне явище – увічнення пам'яті про якісь предмети, серед таких предметів почесне місце займає книга. Всі ми знаємо про її важливе значення для розвитку всього людства: вона зберігає вікові мудрості, просвіщає, вчить, виховує, дає можливість поринути у світ вічного та прекрасного. У всьому світі є безліч чудових пам'ятників книгам, гідних нашої уваги».
Читачі із задоволенням переглядали слайди презентації, висловлюючи свої враження від побаченого.
«Дуже цікава інформація. Дійсно книга заслуговує на те, щоб її увічнили в пам’яті», – поділився враженнями Віталій Мельник.
Після цього заходу на 14 нових читачів в бібліотеці стало більше, які із задоволення взяли книги для читання.

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4

Немає коментарів:

Дописати коментар