пʼятниця, 3 березня 2017 р.

Обласний онлайн-марафон "Хмельниччина читає Шевченка"

Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково: щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас, і щороку новим неповторним. Він – невмируща слава українського народу. З нагоди 203 річниці від дня народження Т. Г Шевченка розпочався обласний поетичний онлайн-марафон «Хмельниччина читає Шевченка». Бібліотеки м. Хмельницького прийняли естафету поетичного марафону від Новоушицької бібліотеки.
Працівники бібліотеки-філії №4 вдячні активним читачкам Анастасії Калюжній та Анастасії Горбань ученицям 5-Б класу СЗШ №8 за участь у онлайн-марафоні, який відбувся в міській Центральній бібліотеці для дітей №12. Разом з іншими учасниками онлайн-марафону дівчата декламували улюблені твори великого Кобзаря, емоційно передавали задум, ідею та зміст, показали високий рівень виконавської майстерності для читачів Славутської бібліотеки.
Я дуже люблю творчість Великого Кобзаря і переконана в тому, що пам’ять про Т, Г. Шевченка має бути для нас, нащадків, святинею», – поділилась Анастасія Горбань.

Ірина Драйна, завідуюча бібліотеки-філії №4

Немає коментарів:

Дописати коментар