середа, 24 травня 2017 р.

«Надзвичайна історія книги»

Працівники бібліотеки-філії №4 для учнів 2-В класу ЗОШ №14 19 травня, з метою ознайомлення школярів з історією створення книги від найдавніших часів до наших днів провели бібліотечний урок «Надзвичайна історія книги». Бібліотекар розповіла про історію створення книг, про перші бібліотеки, а також діти дізналися про цікаві історичні відомості.
Учні ознайомилися з книжковою виставкою «Диво створене людиною». Вони були приємно здивовані, що у фонді бібліотеки багато літератури, за допомогою якої можна підготувати цікаві повідомлення для уроків.
Наприкінці заходу була проведена вікторина Всі присутні з радістю перевірили свої знання, отримані на бібліотечному уроці.

«Такі заходи дуже потрібні для підростаючого покоління. Вони ефективні, адже поповнюють знання з історії книги, пропагують художню та навчальну книгу, виховують любов і повагу до книги прищеплюють навички бережного поводження з нею, розвивають художній смак та словниковий запас», – поділилась враженнями класний керівник Олена Сорока.

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4 

Немає коментарів:

Дописати коментар