пʼятниця, 19 травня 2017 р.

«Настає час вибору»

Навчальний рік добігає кінця. На школярів чекають омріяні літні канікули, а на випускників один із найскладніших періодів життя – зовнішнє незалежне тестування та остаточний вибір професій. Але є й такі, що вагаються з вибором, або ж взагалі не знають, ким хочуть стати та у якій сфері працювати.
На допомогу до учнів 9-Б та 9-В класу СЗШ №8, читачів бібліотеки-філії №4 прийшли бібліотекарі. 19 травня запросили на годину профорієнтації «Настає час вибору» завідувача кафедри документознавства та інформаційної діяльності кандидата філологічних наук Олену Броварську.

Олена Аркадіївна з перших хвилин знайомства зацікавила школярів розповіддю про Хмельницький інститут соціальних технологій, який є структурним підрозділом Університету «Україна» IV рівня акредитації. Учні детально дізналися про спеціальності закладу, матеріально-технічну базу, новітні технології, які забезпечують якісний навчальний процес тощо.
Дев’ятикласники довго спілкувалися з викладачем ВИШу, переглядали буклети, які пані Олена принесла в подарунок, задавали питання які їх цікавили.

«Майбутня професія – це не лише можливість заробітку, а й певний стиль життя, тому робити вибір потрібно дуже виважено. А сьогоднішній захід був дуже цікавий і додав мені ще один варіант у виборі професії», – поділилась Катерина Савчук.

Ірина Драйна, завідуюча бібліотеки-філії №4

Немає коментарів:

Дописати коментар