понеділок, 17 липня 2017 р.

Чарівний світ казок Німеччини.


Надворі липень, у розпалі сезон літніх канікул. Дітвора нашого мікрорайону з головою поринула у вигадки, як найкраще провести своє дозвілля. Тому головне завдання працівників дитячої бібліотеки створити усі умови для відвідувачів, щоб вони змогли прекрасно відпочити і набратися сил та позитивних емоцій.
Саме для цього у книгозбірні проводиться багато заходів. Цього разу бібліотекарі бібліотеки-філії №4 організували для малечі виставку-перегляд «Чарівний світ казок  Німеччини», так як у рамках заходів Євроінтеграції 2017 рік оголошений роком вивчення німецької мови в Україні.

Огляди літератури, читання казок вголос та імпровізовані міні-вистави не залишили байдужими ні одного відвідувача. Саме казка розвиває, збагачує творчі здібності та увагу дітей, а ще навіює мрії та фантазії. Усім відомо, що тим, хто фантазує належить майбутнє… А наше завдання полягає в тому, щоб виховати, в сприйнятливій дитячій душі вміння співпереживати, співчувати, та радіти.
Вікторія Ящишина, учениця 6-А класу Гвардійської НВК, що з села Немичинці Хмельницького району, яка гостює у бабусі, поділилася своїми враженнями: «Мабуть, немає у світі людини, яка б не любила або не знала хоча б однієї казки. І діти, і дорослі залюбки слухають, та читають їх. Народ вкладав у казку свій життєвий досвід, свої уявлення про навколишній світ і про місце людини в тому світі, про добро і зло та передав це своїм нащадкам».
Надія Васильєва, бібліотекар бібліотеки-філії №4.

Немає коментарів:

Дописати коментар