четвер, 6 липня 2017 р.

«Гарячі новинки прямо із пічки»

Літо – пора відпусток та канікул, коли найбільше хочеться гарно відпочити, а ще: зручно вмоститися в затінку з книгою в руках і почитати хороший детектив, чи перечитати цікаві пригоди, або якусь гучну новинку, а не тільки книги за шкільною програмою. Цей час – справжній рай для книголюба.

Саме такі книги представлені на виставці «Гарячі новинки прямо із пічки» у читальній залі бібліотеки-філії №4, адже діти обов’язково затримуються біля яскраво оформлених книжкових виставок, а особливо коли на них нова цікава, пізнавальна література. Завдяки державним закупівлям й коштам міського бюджету через ProZorro фонд бібліотеки поповнився найновішими чудовими примірниками книг від українських видавництв, тому працівникам бібліотеки є з чого творити, а читачам читати.

«Коли до бібліотеки надходять нові книги – це завжди радісна подія, довгоочікувана і приємна, а коли одночасно стільки…, очі розбігаються. Ця виставка приваблює своїм оформленням. Книги прямо із пічки – це круто!», – поділилася Карина Свіщова учениця 6-Б класу СЗШ №8.

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4.

Немає коментарів:

Дописати коментар