вівторок, 27 червня 2017 р.

«Конституція – фундамент правової держави»

28 червня в Україні відзначають – велике державне свято – День Конституції.
В рамках святкування Дня Конституції працівники бібліотеки-філії №4 вже розпочали популяризацію Конституції у своїй роботі з користувачами. 
В  переддень до відзначення цієї дати презентували книжкову виставку «Конституція – фундамент правової держави». Яка розкрила читачам бібліотеки Конституцію, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності. 
З книг представлених на виставці діти дізналися про Пилипа Орлика – творця першої Конституції України, про розвиток Конституції в часовому просторі: від першої Конституції до сьогоднішньої Конституції Незалежної України. Крім того школярі активно відповідали на питання бліц-розминки «Моя країна – Україна».

«Книги, представлені на виставці, дають можливість зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції, розповідають про права та обов’язки дітей в Україні. Адже у віці дітей дійсно неможливо знати детально всі закони. Але основне, що нас стосується ми повинні знати і такі виставки в бібліотеці дуже доречні», – ділиться враженнями Діана Мельник учениця СЗШ №8 8-В класу.
Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4


Немає коментарів:

Дописати коментар