четвер, 22 червня 2017 р.

Веселі посиденьки

Літо – для школярів така пора року, коли не потрібно думати про уроки, найбільше хочеться влаштуватися у затінку з книжкою в руках, а ще можна більше часу приділити розвагам.

Для бібліотекарів настає той час, коли вони можуть запропонувати юним користувачам цікаве дозвілля. Саме з цього приводу зібралась 21 червня на майстер-клас «Веселі посиденьки» дітвора мікрорайону у бібліотеці-філії №4. Діти відчули себе справжніми дизайнерами та майстрами одночасно, адже вони власними руками виготовляли картини з незвичайного, але всім доступного матеріалу – крупи та насіння. Це так захопливо та цікаво – трохи натхнення, творчості і звичайнісінька крупа перетворюється в оригінальну картину з незвичною структурою.

За порадами діти звертались до рубрики «Умілі ручки» журналів «Карамельки», «Діана», «Жасмін», «Прикраси та аксесуари», які викладені на виставці-перегляді «Наша преса на всі інтереси».

«Сьогодні я навчилася створювати таку цікаву картину. Це буде чудовий подарунок для моєї матусі. Вона дуже полюбляє, коли я виготовляю щось своїми руками їй у подарунок», – поділилась враженнями Катерина Чорна учениця 3-А класу ЗОШ №14.
Ось так цікаво та пізнавально читачі провели своє дозвілля у бібліотеці.

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4

Немає коментарів:

Дописати коментар