четвер, 1 червня 2017 р.

Дитяче свято у бібліотеці

Літо. Весела і гомінка пора, яку з нетерпінням чекають усі діти. Позаду шкільне життя попереду канікули. І кожна дитина хоче провести їх цікаво і незабутньо.
Щорічно 1 червня світова спільнота святкує Міжнародний день захисту дітей.
Саме тому у перший день літа, що стало вже доброю традицією, дружнім злагодженим колективом працівники бібліотек-філії №№4 та 13 святкували цей день разом із дітками пришкільного табору ЗОШ №14 «Усмішка».
«Родзинкою» свята було знайомство дітей один із одним. Весело було передавати іграшку і називати своє ім’я, це додало розкутості у святковій атмосфері. Приємно здивувало те, що малеча знає такі бібліотечні терміни як абонемент, формуляр, каталог тощо і завдяки цьому пізнавальна вікторина була розгадана, в ній крилось слово – «бібліотека».
Рухливі ігри «Фанти», «Відгадай хто я?» спонукали дітей весело сміятися, співати, танцювати, стрибати, видавати звуки різноманітних тварин.
На завершення свята школярі малювали на асфальті свою мрію на літні канікули. Потім надували повітряні кулі, загадували свої бажання та відпускали їх в голубе небо.

«Дуже гарний, веселий та пізнавальний захід з конкурсами, іграми та вікторинами. Нам такі заходи дуже потрібні, адже під час ігор діти отримали багато корисної інформації», – поділилась враженнями вчителька школи Марія Вінярська. 

Ірина Драйна та Ганна Недвецька, завідуючі бібліотеками-філіями №№4, 13

Немає коментарів:

Дописати коментар