четвер, 8 червня 2017 р.

«Де чатує небезпека?»

Літо в бібліотеці – свято щодня. Адже протягом навчального року у школярів переважає «ділове читання», а влітку весь свій вільний час діти можуть присвятити читанню та улюбленим захопленням. І тут на допомогу їм знову спішать працівники бібліотеки-філії №4.


8 червня інформаційний день «Де чатує небезпека?» не залишив байдужим ні однієї дитини із пришкільного табору «Усмішка» при ЗОШ №14. За допомогою мультимедійної презентації «Де чатує небезпека?» бібліотекарі підготували цікаву пізнавальну інформацію, яка розповіла діткам: як правильно розвивати та підтримувати навички особистої безпеки, відчувати себе впевненими та захищеними в тій чи іншій ситуації. Вікторина з правил безпеки «Веселий пішохід», «Правила безпеки життєдіяльності», ігри закріпили знання малечі за даною темою. Адже навички та знання – це ключ до їх безпеки.


«Я знала правила поводження: що дорогу на червоне світло переходити не можна, їздити на велосипеді тільки у визначених місцях, а от, що бензин, керосин, оливи водою не гасяться я не знала. Тепер розповім про це своїм батькам, бабусі та друзям», – поділилась враженнями Юлія Столярчук.

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4

Немає коментарів:

Дописати коментар