вівторок, 6 червня 2017 р.

«Свято дитячих посмішок та книги»

Кожна дитина повинна бути зігріта теплом, ощасливлена дитинством, огорнута опікою та піклуванням, а у перший літній святковий день і поготів.
За традицією яка склалася вже протягом декількох років, саме в цей день працівники бібліотеки-філії №4 відвідують дитячий садочок №23. Захотілося потішити малечу і цьогоріч, тому прийшли на свято-розвагу «Свято дитячих посмішок та книги» та ще й запросили на гостину «артистів» – учнів шкіл мікрорайону, які розіграли для дітей казочку «Колобок».

«Артисти» були дуже переконливими. Діти із задоволенням слідкували за пригодами головного героя, адже казочку вони вже знають.

Після вистави всі разом розгадували питання цікавої вікторини «Відгадай героя казки», загадки, погралися у рухливі ігри. Було дуже весело, діти сміялися та розважалися.
Наприкінці заходу бібліотекарі познайомили дітей із книгами, які є у бібліотеці, та запросили відвідати книгозбірню, залишили у подарунок візитівку із солодким подаруночком.

«Я не був у садочку ще з тих пір, коли відвідував його сам. Сьогодні я пригадав, як тут добре: не потрібно готувати уроки, розважайся собі тай усе. А ще мені дуже сподобалося бути «артистом», малі так нам аплодували…», поділився враженнями Антон Кульчицький учень 6-В класу СЗШ №8.

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4

Немає коментарів:

Дописати коментар