четвер, 8 червня 2017 р.

«З книжкою на лавочці».

Літо швидкоплинне. Тож працівники бібліотеки-філії №4 поспішають у дні літніх читань мерщій порадувати своїх користувачів цікавим відпочинком.
Саме тому 7 червня бібліотекарі завітали на гостину до своїх юних читачів у пришкільний табір «Усмішка», що працює при ЗОШ №14, з бібліостоликом голосових читань «З книжкою на лавочці».

За допомогою іграшки, яка мандрувала з рук в руки, діти читали вголос оповідання В. Сухомлинського, вірші Н. Забіли, уривки із повістей В. Нестайка тощо. Також із задоволенням школярі відгадували: із якої повісті ті чи інші уривки, відповідали на запитання за текстом, а також міркували, що би вони зробили на місці того чи іншого героя.
Після заходу діти довго не випускали книги з рук та засипали бібліотекарів запитаннями про кількість книг в бібліотеці, про їх зміст та як в такій кількості книг можна віднайти саме ту яка найцікавіша, тощо.

«Я дуже люблю читати. І сьогодні із задоволенням читав для своїх товаришів вголос та слухав, коли вони це робили, адже читати – це справжнє задоволення. Я дуже радий,що настали канікули, але нам сумувати ніколи, адже у нас є бібліотека та незвичайні пригоди із книгою», – поділився думками Олександр Ясенко.

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4

Немає коментарів:

Дописати коментар