субота, 2 грудня 2017 р.

Приборкування "Книжкозавра" у бібліотеці

У перший день зими до бібліотеки-філії №4 Хмельницької міської ЦБС завітали учні 5-Б класу СЗШ №8 разом із класним керівником Оксаною Святушенко. Школярі є частими гостями на різноманітних заходах бібліотеки і були дуже вражені від слів бібліотекаря Надії Васильєвої, яка повідомила їм, що сьогодні вони будуть просто бавитися. А за це завдяки ігровому Практикуму «Як приборкати Книжкозавра» у рамках акції «100 000 книжок дітям» запропонованому для проведення в бібліотеках Фундацією Дарини Жолдак https://www.facebook.com/foundDZ/, допоможуть книгозбірні отримати у подарунок книги, які самі, як читачі бібліотеки будуть читати. Було дуже весело і гамірно.


З великим задоволенням і азартом діти взялися до роботи: «Приклади без чисел», «Паліндроми», «Анаграми», «Сміхочитання», «Малюнок літерами», «Скоромовки на одній нозі» не залишили байдужими нікого.



Вірші читали різними інтонаціями та варіаціями, кожен з присутніх показав який він артист. Згодом бібліотекар розповіла цікаві факти з біографії письменників, вірші яких вони читали. Адже мета цього практикуму полягає саме у тому, щоби виховувати любов до книги, знайомити дітей з сучасними дитячими авторами та їх творами.


Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4

Немає коментарів:

Дописати коментар