вівторок, 19 грудня 2017 р.

«По країні з краю в край ходить Святий Миколай»

Іде через віки Україною добрий Святий Миколай. Здавна його свято – особливе, хвилююче, казкове. З його приходом кожна людина сподівається на диво та здійснення заповітної мрії.
Ніч з 18 на 19 грудня найдовша і.... найдивовижніша, бо всі чекають якогось дива, а найдовша, бо не може дитяче серце дочекатись, коли прийде Святий Миколай! Діти стараються бути чемними, слухняними.


Працівники бібліотеки не могли не привітати школярів з таким прекрасним святом. Тому саме 19 грудня у бібліотеці-філії №4 на інформаційно-розважальній годині «По країні з краю в край ходить Святий Миколай» учні 3-Б класу СЗШ№8, з цікавістю слухали про народні вірування, легенди, прикмети, пов'язані з Днем Святого Миколая, переглядали мультимедійну презентацію та гортали сторінки книжечок за тематикою із книжкової виставки «Не можна сумувати, коли надворі свято». А ще сміх і жарти лунали по всій бібліотеці, адже діти, відгадували загадки, відповідали на цікаві новорічні вікторини, грали в ігри.


На закінчення свята діти ласували солодкими подарунками, які передав для них Святий Миколай, щоб подарувати свято, тим які залюбки йдуть до бібліотеки і читають цікаві книжки, а тим, хто не дуже дружить з книгою, нагадати про користь і необхідність читання.

Вікторія Мітрофанова, бібліотекар бібліотеки-філії №4

Немає коментарів:

Дописати коментар