пʼятниця, 15 грудня 2017 р.

Ігровий Практикум "Як приборкати Книжкозавра"

Дякуємо фундації Дарини Жолдак за цікавий ігровий Практикум «Як приборкати Книжкозавра» у рамках акції «100 000 книжок дітям», який дасть змогу поповнити фонд бібліотеки новими книгами для дітей-читачів, що дуже доречно, а перед святами і поготів.
Читачі бібліотеки-філії №4 з нетерпінням чекали наступної зустрічі аби неодмінно приборкати Книжкозавра. Адже це унікальна можливість не тільки взяти книги для читання а ще й повеселитися у бібліотеці.
Отож під час чергової зустрічі 14 грудня, на цей раз із учнями 3-В класу ЗОШ №14 працівники бібліотеки розповіли не тільки про акцію завдяки якій фонд бібліотеки поповниться новими книгами, а й про предків Книжкозавра: тринозавра, алозавра, динозавра після заходу звичайно ні однієї енциклопедії за даною тематикою на стелажах не залишилося. Школярі хотіли якнайбільше дізнатись про цю дивовижну істоту, можливо пра-пра-прадіда Книжкозавра. 

Сміхочитання, паліндроми, анаграми, малюнок літерами – прості і веселі вправи, які вчать дітей мислити креативно. А відгадавши приклади з ігрового Практикуму діти тепер знають скільки буде «Столиця+Відвар = 102».
Змістовно та цікаво провели свій час маленькі любителі книги вгамовуючи Книжкозавра. З гарним настоєм та книжками для читання в дома діти прощались із бібліотекарями словами, – «До нових зустрічей у бібліотеці!»

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4

Немає коментарів:

Дописати коментар